Om dan dæk a/s

Vores historie

Tilbage i 2014 startede importen af Sailun lastbil – og industridæk, dengang under firmaet Zurface A/S. Zurface A/S er blandt Danmarks største importører af granit, og importerer hvert år mellem 1000 og 1500 stk. 20’ containere fra Kina. Dog blev containerne ikke fuldt udnyttet rent volumenmæssigt, da granit er et meget tungt materiale. For at optimere på fragten af granit besluttede man at laste lastbildæk ind oven på granitten og derved optimere på fragtpriserne. For at teste lastbildækkenes kvalitet blev den faste vognmand for Zurface tilbudt at teste dækkene. Dette foregik i ca. halvandet år, hvor dækkene blev monteret på alle typer lastbiler og gennemtestet. Dommen var klar: ”Et rigtig godt kvalitetsdæk til en god og konkurrencemæssig pris.”

Dette blev fundamentet for oprettelsen af Dan Dæk A/S i Maj 2016.

Vores dæk bliver importeret direkte fra producenten og videre til kunden. På denne måde forenkler vi processen og giver vores kunder en hurtig og effektiv service. Vi er hos Dan Dæk eneimportør af Sailuns produkter i Danmark. Sailun er Kinas første dækproducent, som kombinerer industriel dækkonstruktion og forskning. På denne måde er du derfor altid sikret dæk af topkvalitet og nyeste udvikling. Samtidig sørger Sailun for, at deres dæk er fremstillet så skånsomt mod miljøet som muligt, både i produktionsprocessen såvel som i produkternes design. Vores stærke samarbejde med Sailun giver os adgang til kvalitetsdæk til yderst konkurrencedygtige priser.

Til daglig holder vores hovedkontor til i Allested, Broby lidt syd for Odense, men geografisk dækker vi hele Danmark.

Hos Dan Dæk A/S fokuserer vi i høj grad på at yde en god kundeservice, så vores kunder føler sig i trygge hænder hos os. Vi sørger for altid at holde kunden opdateret med den aktuelle information om deres bestilte varer. Vores kerneværdier rummer kvalitet, service og enkel forretning.

Vores målgruppe er erhverv og vi sælger person/varevognsdæk, lastvognsdæk samt agro/industridæk. Med et bredt udvalg af varer og mange faste kunder, betragter vi os som en stærk og leveringsdygtig spiller på markedet.

Sailun Dæk har gennem årene opbygget et kendt brand over hele verden som producent og leverandør af højkvalitets, premium økonomi dæk. For at være teknologisk i front med deres produkter, har Sailun selv en højteknologisk udviklingsafdeling og samarbejder desuden med førende virksomheder indenfor gummiindustrien.

Sailun blev etableret i 2002 i den technologiske udviklingszone i Qingdao, Kina. Sailun producerer i dag 41,3 millioner person/varevognsdæk, 7,3 millioner last/busdæk og 33K tons industridæk og sælger dem i over 50 lande verden over. Helt fra starten har Sailun kombineret teknisk ekspertise med innovativ forskning til at designe og fremstille kvalitetsdæk til alle køretøjstyper
Sailuns vækst skyldes de tre kerneværdier. Kvalitetsprodukter, service du kan stole på og livslang support. Sailun er med dig på hver eneste tur.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.