Dan Dæk A/S

Tilbage i 2014 startede importen af Sailun lastbil – og industridæk, dengang under firmaet Zurface A/S. Zurface A/S er blandt Danmarks største importører af granit, og importerer hvert år mellem 1000 og 1500 stk. 20’ containere fra Kina. Dog blev containerne ikke fuldt udnyttet rent volumenmæssigt, da granit er et meget tungt materiale. For at optimere på fragten af granit besluttede man at laste lastbildæk ind oven på granitten og derved optimere på fragtpriserne. For at teste lastbildækkenes optimale evne og kvalitet blev den faste vognmand for Zurface tilbudt at teste dækkene. Dette foregik i ca. halvandet år, hvor dækkene blev monteret på alle typer lastbiler og gennemtestet. Dommen var klar: ”Et rigtig godt kvalitetsdæk til en god og konkurrencemæssig pris. ”
Dette blev fundamentet for oprettelsen af Dan Dæk A/S i Maj 2016.

 

Vores dæk bliver importeret direkte fra producenten og videre til kunden. På denne måde sørger vi for at forenkle processen og give vores kunder en hurtig og effektiv handel og service. Vi er hos Dan Dæk eksklusive leverandører af dækproducenten Sailuns produkter, som de eneste i Danmark. Sailun er Kinas første dækproducent, som kombinerer industriel dækkonstruktion og forskning. På denne måde er du derfor altid sikret dæk af topkvalitet og nyeste udvikling. Samtidig sørger Sailun for, at deres dæk er fremstillet så skånsomt mod miljøet som muligt, både i produktionsprocessen såvel som i produkternes design. Vores stærke samarbejde med Sailun giver os adgang til kvalitetsdæk til yderst konkurrencedygtige priser.

Til daglig holder vores hovedkontor til på Prøvestenen i København, men geografisk dækker vi hele Danmark.

Hos Dan Dæk A/S fokuserer vi i høj grad på at yde en god kundeservice, så vores kunder føler sig i trygge hænder hos os. Vi sørger for altid at holde kunden opdateret med den aktuelle information om deres bestilte varer. Vores kerneværdier rummer kvalitet, service og enkel forretning.

Vores målgruppe er erhverv, og derfor sælger vi lastbildæk samt industridæk. Med efterhånden mange faste entreprenør-og industrikunder betragter vi os som en stærk og leveringsdygtig spiller på markedet.

Sailun Dæk har opbygget et misundelsesværdigt ry over hele verden som producent og leverandør af højkvalitets, premium økonomi dæk. Sailun fremstiller forsknings-ledede dækmønstre for alle typer dæk til daglig anvendelse.

Sailun blev etableret i 2002 i National Economic and Technological Development Zone i Qingdao, Kina. Sailun producerer i dag 41,3 millioner PCR dæk, 7,3 millioner TBR dæk og 33K tons OTR dæk og sælger dem i over 50 lande verden over. Fra starten har Sailun kombineret teknisk ekspertise med innovativ forskning og udvikling til at designe og fremstille verdensklasse dæk til alle bil typer

De udvælger kun partnere i verdensklasse og anerkendte spillere i deres specifikke teknologiske og gummiindustri specialisering. Sailuns vækst skyldes dets engagement i tre kerneværdier. Kvalitetsprodukter, service du kan stole på og livslang support. Sailun er med dig gennem hver tur.