fbpx

El- og hybridbiler revolutionerer transporten, og det stiller også nye krav til dækkene. For at få den optimale ydeevne og sikkerhed, er det vigtigt at vælge de rette dæk.

Vælg de rigtige dæk til din el- og hybridbil

Elbiler er tungere end traditionelle biler på grund af deres batteri, hvilket øger behovet for dæk, der kan bære vægten uden at påvirke rækkevidden negativt. Dæk med lav rullemodstand er nøglen til at optimere din bils præstation. En lavere rullemodstand gør bilen lettere at køre, hvilket forlænger rækkevidden og sparer energi.

Det er vigtigt at finde den rette dækbredde, da brede dæk øger rullemodstanden og kan reducere rækkevidden. Følg altid producentens anbefalinger for at sikre optimal køreoplevelse og økonomi.

Elbiler er kendt for deres næsten lydløse kørsel. Det betyder, at dækkene er ansvarlige for størstedelen af støjen. Valg af dæk med lavt støjniveau kan forbedre køreoplevelsen markant. Dæk, der ikke er designet til elbiler, kan skabe unødig støj, især ved sving og opbremsninger.

Elbiler accelererer hurtigere end almindelige biler, hvilket kan slide mere på dækkene. For at forlænge dækkets levetid og optimere bilens rækkevidde, anbefales det at køre forsigtigt og undgå unødige kraftige accelerationer.

Tesla Model Y range

Dæk anbefalet til el- og hybridbiler

Flere dækproducenter har udviklet dæk specifikt til elbiler, som kombinerer lav rullemodstand, støjsvage egenskaber og høj slidstyrke. Sailun ERANGE-serien er et godt eksempel på et dæk, der er skræddersyet til elbiler. Det tilbyder:

  • Lav rullemodstand
  • Lavt støjniveau med “Utilizing Silent Tread Technology”
  • Høj slidstyrke

Sailun udvikler også dæk, der er specielt designet til både el- og hybridbiler med fokus på at reducere støj og maksimere præstationen som deres ZSR2 EV serie!

Få professionel vejledning hos Dan Dæk

Er du i tvivl om, hvilke dæk der passer bedst til din elbil? Hos Dan Dæk kan vores eksperter vejlede dig, så du finder det bedste dæk til dine behov. Vi tager udgangspunkt i anerkendte mærker og sørger for, at du får den bedste løsning til din el- eller hybridbil.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.